Een Haarlems gevelbankje groot formaat

De gevelbankje prijzen

De Amsterbankjes worden standaard in drie afmetingen geleverd, in een uitvoering met naturel planken van duurzaam eikenhout uit Nederlandse bossen, dat in de loop van de tijd prachtig vergrijst. De prijzen zijn als volgt:

  • formaat 1,40 meter breed         € 845,- incl. btw
  • formaat 1,80 meter breed         € 945,- incl. btw
  • formaat 2,20 meter breed         € 1.045,- incl. btw
  • Amstertafeltje ∅ 45 cm               € 250,- incl. btw

Wat wordt standaard meegeleverd?

De genoemde prijzen zijn inclusief:

  • BTW
  • Levering binnen Nederland
  • Montagematerialen en een montage-handleiding
  • indien gewenst advies over mogelijkheden, afmetingen en montage

Extra opties

Een slot op je gevelbankje

Soms kan het prettig zijn om je bankje niet alleen in te kunnen klappen, maar het ook op een slot te kunnen zetten. Bijvoorbeeld omdat je in een drukke horeca-omgeving woont, of het bankje zelf op een horeca-terras hangt.  Welke reden je ook hebt; we kunnen een eenvoudige slotoplossing meeleveren. Deze bestaat uit twee RVS ringmoeren, een staaldraad en een klein hangslot. Deze toevoeging kost €20,- incl BTW.

Royl Oil Outdoor van Rigostep 1 liter

Royl Outdoor van Rigostep; een houtolie op basis van natuurlijke oliën. De olie laat de bestaande houtkleur intact, en zorgt met de ingebouwde UV filter dat de vergrijzing van het hout aanzienlijk vertraagd wordt. Het heeft een zeer natuurlijk ogend effect; het hout heeft een wat ‘rijker’ handgevoel dan onbewerkt hout, zonder dat er een film-laag op het hout ligt. Het hout blijft ademen. Het product is eenvoudig aan te brengen. Dit product kan desgewenst meegeleverd worden voor €55,- incl BTW, maar kan ook online of in de speciaalzaak gekocht worden. Andere onderhoudsmiddelen zijn ook goed mogelijk. Wij hebben onze ervaringen met verschillende producten ter informatie in een document opgenomen.

Het bankje laten monteren door ons

Wij komen jouw Amsterbankje graag voor je monteren aan de gevel. Woon je in Amsterdam, dan komt onze vakman het bankje monteren voor €140,- incl. BTW . Uiteraard is dit ook inclusief alle montagematerialen, parkeerkosten en kilometerkosten. Wel zo makkelijk en je weet zeker dat het goed gebeurt en je direct kunt genieten van je bankje. Woon je buiten Amsterdam, dan doen we je graag een prijsopgaaf op basis van de afstand. Als je hebt aangegeven dat je gebruik wilt maken van onze montageservice, dan neemt onze monteur contact met je op om samen een datum en tijdstip met je af te spreken.

Het bankje zelf monteren

Wil je het bankje liever zelf monteren, of heb je iemand in de buurt die het goed voor je kan doen? Met een beetje handigheid én de handleiding die we meegeven kan dat goed. Het is niet complex en als we het bankje komen leveren doen we dat inclusief montagematerialen (de materialen zijn inclusief bij de genoemde prijzen). Wel heb je zelf de gereedschappen nodig, zoals een boormachine, hamer, rager & blazer en een kitspuit & kit. Mocht je twijfelen, dan kunnen we de handleiding ook vooraf naar je toesturen, zodat je die eerst kan doornemen.

Maatwerk & Prijsopgaaf

Heb je andere wensen ten aanzien van het formaat van de bank? We adviseren graag of doen je een vrijblijvende prijsopgaaf. Ook als je twijfelt of een bankje wel aan jouw gevel bevestigd kan worden; neem even contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.