Werkwijze van Amsterbankje

Je wil een Amsterbankje aan je gevel!

Bestel direct en betaal hier online je bankje en wij komen hem binnen twee weken afleveren!

Doe je de montage zelf of laat je dat liever aan ons over?

Levering & zelf monteren

Bestel het formaat bankje van je keus direct en wij komen je bankje binnen twee weken kosteloos (binnen Nederland) bij je bezorgen. Vooraf stemmen wij met je af op welk  moment het goed uitkomt dat we langskomen. Uiteraard leveren we ook de montagematerialen en een goede handleiding mee. Wil je de handleiding graag al vooraf ontvangen? Stuur ons dan een berichtje.

Levering & Amsterbankje laten monteren

Wil je gebruik maken van onze vakman voor de montage? Dat kan vanaf € 140,-. Bestel het bankje dan hier online of stuur ons een email. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact op om een afspraak voor de montage te maken; dat kan meestal binnen 4 weken.

Of heb je nog vragen voordat je gaat bestellen:

Welk formaat bankje is het beste?

Meet de beschikbare ruimte aan jouw gevel op. Het is meestal het mooist als je circa 80-90% van de beschikbare gevel benut voor het bankje. Heb je een hele brede gevel of juist maar zeer beperkte ruimte? Neem dan contact op, dan kijken we of we met een maatwerkbankje tot een optimaal resultaat kunnen komen. Maatwerk hoeft niet duurder te zijn.

Is mijn gevel geschikt voor een gevelbankje?

Aan de meeste gevels kan een bankje opgehangen worden. Wel heb je een stuk muur nodig om het bankje aan te bevestigen. Richels, natuursteen, vensterbanken en kleine raampjes in de gevel zijn meestal geen probleem voor de montage. Het bankje wordt pas bij de montage in elkaar gezet. Daardoor zijn we best flexibel in het omgaan met dergelijke uitdagingen. En onze monteur is erg goed en creatief in z’n oplossingen. Neem bij twijfel gewoon even contact op; op basis van een foto van de gevel of een adres (google streetview) kunnen we de gevel meestal beoordelen. Of als je in Amsterdam woont rijden we even langs de gevel om de situatie te bekijken; uiteraard vrijblijvend.

Mocht je jouw gevel zelf al willen meten; dan zijn hier de afmetingen van een standaard montage. Echter, als de situatie (gevel) er om vraagt kunnen we de montage aanpassen aan de gevel.

 

Amsterbankje in nieuwbouwwijk in Weesp
jongetje zit op Amsterbankje
monteur bezig om een Amsterbankje op te hangen

Gratis Advies

Twijfel je over de juiste afmeting van het te bestellen bankje? Of wil je weten of je gevel wel geschikt is om een bankje aan te monteren?  Andere vragen over de werkwijze van Amsterbankje? Laat ons adviseren. In (groot) Amsterdam rijden we gewoon even langs om je gevel te bekijken; daarbuiten kunnen we (meestal) op basis van een foto van de gevel een advies uitbrengen of op basis van een adres en google streetview.

 

 

Contact